Wilma

Office 365

Google Classroom

Wilma

Merikarvian yhteiskoulussa on käytössä Wilma oppilashallintojärjestelmä.

Palvelua käyttävät opettajat, oppilaat ja oppilaiden huoltajat. Järjestelmä parantaa kodin ja koulun mahdollisuuksia sähköiseen yhteydenpitoon.

Wilmasta löytyvät oman koululaisen lukujärjestys, kokeet, huomautukset ja poissaolot. Huoltajat näkevät vain oman huollettavansa tiedot. Koulusta toimitetaan vanhemmille ohjelman vaatimat henkilökohtaiset käyttäjätunnukset. Mikäli huoltajalla on ennestään Wilma-tunnukset, niin uusi aloittava oppilas liitetään huoltajan olemassa olevaan tunnukseen.

Huoltajat
  • näkevät oppilaansa poissaolot ja kuittaavat ne
  • tarkistavat yhteystietonsa järjestelmässä
  • näkevät oppilaansa lukujärjestyksen, arvioinnin, huomautukset ja tulevat kokeet