pasi

Olet Merikarvian yhteiskoulun kotisivulla ja tervetullut tutustumaan koulumme toimintaan. Voit myös tulla milloin vain tutustumaan koulumme toimintaan paikan päälle. Minun nimeni on Pasi Koski ja toimin sekä lukion että yhteiskoulun rehtorina.

Koulua ja oman lapsesi koulunkäyntiä koskevissa kysymyksissä puhelimeni on aina auki. Yhteystietoni löytyvät etusivulta.

Merikarvian yhteiskoulu on muuten aivan tavallinen 98 oppilaan suomalainen yläkoulu, mutta meillä on opetussuunnitelmissa valtakunnallisten aihealueiden lisäksi omina painotuksina kotimainen perinne ja kulttuuri,kansainvälisyys ja yrittäjyys. Nämä näkyvät koulussamme siten, että äidinkieltä on lisätty yksi vuosiviikkotunti, kansainvälisyydessä toteutamme vuosittain yhden suuremman projektin jonkun ulkomaalaisen osapuolen kanssa ja yrittäjyydessä oppiaineena on suosittu ekonomia, jossa käydään seikkaperäisesti läpi elinkeinoelämää ja korostetaan sitä, että nuori voi kouluttaa itseään myös yrittäjäksi eikä vain toisen palvelukseen.

Normaaleja rutiinejamme virkistää kuukausittainen kuukauden vieras, joita pyritään saamaan joka kuulle.

Koulussamme on tällä hetkellä tuntiopettajineen 21 opettajaa, joista monet yhteisiä lukion ja alakoulun kanssa.

Merikarvian kunta on hyvinvoiva Pohjois-Satakuntalainen merenrantapitäjä, jonka elinkeinorakenne nojaa kauppaan, palveluihin, muihin elinkeinoihin ja maaseutuyrittäjyyteen. Kunnan asukasluku on noin 3450.