Oppilaskunta

Merikarvian yhteiskoulun oppilaskuntaan kuuluvat kaikki yhteiskoulun oppilaat. Oppilaskunnalle valitaan koulun alettua hallitus, jonka toimikausi on lukuvuosi. Oppilaskunnan hallitus päättää oppilaskunnan toiminnasta. Oppilaskunnan ohjaajana toimii lehtori Marita Ojala.

Oppilaskunnan toimintaan kuuluu mm.

• Kioskin ylläpito. Kioskista voi ostaa naposteltavaa ja juomia kello 10.00 ja 13.15 alkavilla välitunneilla. Tuotto käytetään oppilaskunnan toimintaan.
  • Teemapäivät ja tapahtumat. Oppilaskunta järjestää lukuvuoden aikana vaihtelua arkeen, esim. pikkujoulujuhlan ja toivekonsertteja.